Astrid Voerman – Assistent Projectleider

Astrid Voerman is gestart in de eerste Kune Campus en is nu een jaar aan de slag binnen SMQ. Op dit moment heeft zij net promotie gemaakt tot Assistent Projectleider.

Waarom heb je gekozen voor de Kune Campus?

Toen ik klaar was met de studie Sociaal Juridische dienstverlening heb ik gezocht naar passend werk, maar helaas werd ik wegens te weinig werkervaring steeds afgewezen. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een Traineeship zodat ik kon leren en tegelijkertijd ervaring kon opdoen. Ik zocht naar een kans en die heb ik gekregen bij de Kune Campus.

Hoe heeft de Kune Campus jou laten groeien als persoon en op zakelijk vlak?

Door middel van de werkervaring die ik heb opgedaan bij de overheidsinstanties en natuurlijk door de trainingen. Je krijgt inhoudelijke trainingen over de WOZ en BAG, maar ook over zaakgericht werken, communicatie- en Excel trainingen. Hierdoor blijf je je ontwikkelen. De kennis uit de communicatietraining kun je direct of na de campus ook in je privé leven gebruiken.

Heeft de Kune Campus jou duidelijkheid gegeven in welke kant je in de toekomst op wil?

Vooral de praktijkervaring binnen de overheidsorganisaties heeft mij een goed beeld gegeven wat ik wel maar ook niet leuk vind. Ik ben begonnen op de Front Office en heb hier ontzettend veel geleerd. Nog enthousiaster werd ik van de Afdeling Juridische Zaken. Daar wist ik al vrij snel dat dat mijn plek is.

Wat zou je in de toekomst nog willen bereiken binnen de Kune Group?

Op dit moment vind ik die vraag lastig, ik heb namelijk net promotie gemaakt tot Assistent Projectleider! Hier ben ik vanzelfsprekend erg blij mee en ook best trots op. Dit is weer een kans om mezelf te bewijzen en te groeien, niet alleen binnen de Kune Group maar ook als mens.

 

 

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven