Eerste lichting trainees Kune Campus gestart

Eerste lichting trainees Kune Campus gestart

Afgelopen maandag 15 januari heeft de kick-off van het traineeship plaats gevonden. Tien trainees zijn daarmee begonnen met hun traineeship bij de gemeente.

De eerste weken zullen de trainees wegwijs worden gemaakt binnen de organisatie, uitgebreid kennis maken met elkaar en met de coaches. Zo staat er een training bestuur & organisatie gepland, een kennismakingsspel, een casus WOZ en vindt er een teambuildingsactiviteit plaats.

Vervolgens zullen de trainees aan de slag gaan met hun eerste opdracht bij de gemeente. De trainees zijn vier dagen in de week werkzaam bij een gemeente en één dag in de week werken zij aan hun professionele en persoonlijke competenties.

Yuri de Lugt, operationeel manager van de Kune Group: “In dit traineeship komen alle facetten uit alle labels terug. Er wordt door ervaren medewerkers kennis overgedragen die voor gemeenten van wezenlijk belang zijn om in te spelen op de vergrijzing. Ik ben enorm blij dat we veel mensen kunnen enthousiasmeren voor een baan bij de gemeente.”

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven