Interview met Elkjar

Hi!

 

Ik ben Elkjar en ben 22 jaar oud. Ik kom uit Ter-Apel, een klein dorpje in de provincie Groningen. Voor mijn (toenmalige) studie ben ik echter sinds mijn 18e in de mooiste (studenten)stad van Nederland gaan wonen, namelijk: Groningen (er gaat uiteraard niks boven Groningen).

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen voor de studie ‘Economics & Business Economics’. Tijdens mijn studie heb ik ook een halfjaar in Zagreb (Kroatië) gestudeerd. Sindsdien is reizen een nieuwe hobby van mij geworden en heb ik ook voor de toekomst al wat landen op mijn bucketlist staan. Naast reizen vind ik het leuk om in mijn vrije tijd voetbal te spelen en kijken, waarbij ik de derde helft ook zeker niet oversla.

Waarom heb je gekozen voor de Kune Campus?

Ik heb gekozen voor de Kune Campus om verschillende redenen. Toen ik klaar was met mijn studie wist ik nog niet helemaal wat voor vervolgstudie of werk ik wou gaan doen. Toen ik op de vacature van de Kune Campus stuitte viel het mij op dat de vacature erg gericht was op starters die nog niet helemaal wisten wat ze wouden, perfect voor mij dus! Daarnaast vond ik de mogelijkheid om ervaring met vastgoed op te doen en tegelijkertijd door te leren door de cursussen en trainingen die de Kune Campus biedt erg interessant. Het sociale aspect van het gezamenlijk doorlopen van een traineeship sprak mij overigens ook erg aan!

Wat zijn je verwachtingen van de Kune Campus?

Ik verwacht het komende jaar mijzelf verder te ontwikkelen op professioneel vlak, maar ook zeker op persoonlijk vlak. Daarnaast kijk ik er ook naar uit om samen met de andere trainees op een leuke manier de trainingen en cursussen te volgen. Ik hoop aan het eind van de Kune Campus beter te weten ‘wat ik later wil worden’. 😉

Hoe heb je de eerste week ervaren?

Ik heb de eerste week van de Kune Campus als zeer positief ervaren. Samen met de 2 andere trainees, Ab en Alex, hebben we de hele week een hele boel nieuwe mensen ontmoet, nieuwe dingen geleerd en een leuke week beleefd. De trainingen die we hadden waren erg interessant en leuk om te volgen. Ze hebben ons hiermee goed voorbereid op de projecten waar we mee bezig gaan.

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven