Interessante online cursussen om je thuis te blijven ontwikkelen

Bij de Kune Campus vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Ook tijdens de coronacrisis. Veel online cursussen waar je normaal voor zou moeten betalen, worden tijdens deze crisis gratis aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld leren presenteren, je timemanagement verbeteren of je fotografieskills bijspijkeren. Speciaal voor jou hebben we een korte opsomming gemaakt van een aantal interessante gratis cursussen die je thuis kunt volgen. Zo hoef jij je niet te vervelen en kun je nieuwe vaardigheden aanleren terwijl je thuiswerkt.

Beter leren presenteren

Je hebt mensen die ervan genieten om in het middelpunt van de belangstelling te staan en op een podium moeiteloos spreken. Eeuwig het stokje doorgeven aan een andere collega, gaat je misschien na een tijdje toch wel tegenstaan. Daarom kun je deze tijd gebruiken om je presentatiekunsten te verbeteren. De Russische Tomsk State University heeft een hele rits Engelstalige online cursussen over dit onderwerp die je kan volgen. Van hoe je de slides in je presentatie vormgeeft tot hoe je je het beste kunt gedragen voor een publiek zodat de boodschap het beste overkomt.

LinkedIn

Wil jij liever een opleiding waar je direct iets aan hebt? LinkedIn heeft een learningplatform en biedt zodoende duizenden trainingen aan. Van leiderschapsvaardigheden tot webdesign en van foto’s bewerken tot Excel. Je kunt een maand lang alle trainingen gratis uitproberen.

Time management

Effectief je tijd indelen, wie worstelt er niet mee?  Dagelijks ontvang je een tsunami aan informatie. In deze cursus leer je technieken waarmee je slimmer kunt werken, niet harder. De drie lessen duren elk zo’n twintig minuten zodat ook hier je tijd niet meer wordt opgehouden.

Fotobewerking met Lightroom

Lightroom is een fotobewerkingsprogramma van Adobe. Het is volledig gericht op het bewerken van foto’s. Je kunt er ongelofelijk veel mee. Vind jij het leuk om te fotograferen en wil je het eindresultaat van je foto’s nog beter maken? Dan is deze cursus een aanrader.

Google Analytics

Google Analytics is een interessante en gratis tool om je website verkeer uit te meten. Het kan gebruikt worden om vrijwel alle activiteiten te volgen en inzichtelijk te maken. Zowel verkeer naar jouw website, op jouw website als van jouw website kun je meten. De informatie wordt overzichtelijk vastgelegd. Dit is belangrijke informatie voor iedereen met een website of webshop. Als je de informatie op de juiste manier gebruikt dan kun je daar veel mee bereiken. En dat maakt dat je ook anderen een stap voor kunt blijven. Een cursus Google Analytics kun je hier volgen.

 Leer gitaar spelen

Heb jij geen zin om na je werk weer zware materie te bestuderen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon gitaar leren spelen! Op de website van leer gitaar worden diverse online tutorial geboden om dit instrument onder de knie te krijgen. Het is natuurlijk wel van belang dat je zelf een gitaar hebt. Misschien steel jij met je gitaarspel wel de show bij ieder kampvuur op je volgende vakantie!

 

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven