interview Astrid Voerman en Nick Lamberts trainees Kune Campus

In februari zijn Astrid en Nick bij Kune Campus gestart. Beiden konden gelijk aan de slag als trainee bij het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente.

Astrid is gestart bij de afdeling Front Office. Hier had ze rechtstreeks contact met inwoners.

Nu is ze werkzaam bij Juridische Zaken, waar haar werkzaamheden onder andere inhouden dat ze bezwaren inboekt en straks ook gaat afhandelen. Astrid: β€œIn het afgelopen half jaar heb ik veel geleerd, vooral van de interne trainingen die Kune Group elke week organiseert. Deze zijn erg breed opgezet, wat mij de mogelijkheid geeft wat verder te kijken naar wat ik leuk vind en wat ik goed kan. De juridische kant spreekt mij daarnaast erg aan. Ik wil me hier graag verder in ontwikkelen.”

Nick is eerst fulltime gestart bij Juridische Zaken. Nu werkt hij daar 2 dagen en daarnaast 2 dagen bij de afdeling Waardebepalen. Nick: β€œDeze gedeeltelijke overstap heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel beter begrijp hoe het hele proces in elkaar zit en wat een taxateur soms bedoelt. Dit vond ik in het begin soms moeilijk, maar ik kan dingen nu veel beter interpreteren. Het lijkt me geweldig om in een volgende opdracht wat meer de proces- en consultancykant op te gaan. Procesbeschrijvingen, onderzoeken doen, mensen motiveren en zelf ook een breder gezichtsveld te krijgen, dat lijkt me heel interessant.”

 

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven