Interview met Alex

Hey! Ik ben Alex de Rijk, 19 jaar en ik kom uit De Meern gelegen in Utrecht. Een jaar geleden heb ik de opleiding Facilitair Management afgerond aan het Horeca & Toerisme College Midden Nederland. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie, ik voetbal bij voetbalclub Edo in Utrecht, de club waar Marco van Basten ooit is begonnen. Feestje, festivals of een voetbalwedstrijd kijken met een koud biertje, bel me ik ben er.

Waarom heb ik gekozen voor de Kune Campus?

Na het afronden van mijn MBO4 opleiding had ik werkelijk geen idee wat nu, studeren of werken? Via via hoorde ik over de Kune Campus, een traineeship bij de Gemeente. Na wat research dacht ik gelijk deze kans moet ik niet voorbij laten gaan, bij de Kune Campus zie ik veel mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen, kennis en werkervaring op te doen. Doormiddel van cursussen en trainingen in de aankomende maanden hoop ik te ontdekken welke richting ik op wil gaan.

Wat verwacht je van de Kune Campus?

Een persoonlijke groei en ontwikkeling, een hoop nieuwe kennis en ervaringen, dit tezamen met gezelligheid verwacht ik zeker een leuke tijd bij de Kune Campus te gaan beleven.

Hoe heb je de eerste week ervaren?

De introductie week vond ik erg interessant en leerzaam. Heb veel nieuwe mensen ontmoet en doormiddel van onlinepresentaties met hun mee kunnen kijken in verschillende bedrijven. De werkwijze van de Kune Campus is mij in deze week ook duidelijk geworden. De laatste dag van de introductie week werden we verwacht in Hengelo om daar door middel van spelletje elkaar beter te leren kennen, we hebben de week afgesloten met een heerlijk koud biertje.

 

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven