Interview met Gerdi Sterenborg – medewerker Kune Campus

Gerdi was op zoek naar een nieuwe uitdaging na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt. Deze uitdaging heeft ze gevonden in de Kune Campus. Momenteel is ze werkzaam bij Belasting Kantoor Twente en werkt zij aan een GBO project. Hoe zij dit ervaart lees je hieronder!

Kun je jezelf in het kort voorstellen en vertellen waarom je voor de Kune Campus hebt gekozen?

Mijn naam is Gerdi Sterenborg, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend Martin en dochter Liva (van bijna 2 jaar) in Hengelo. Hiervoor heb ik 11 jaar lang in de zorg gewerkt, met veel gedrevenheid heb ik me ontfermt over mensen die hulpbehoevend zijn, gebreken en beperkingen hebben. Vorig jaar wilde ik heel graag wat anders, maar ik wist nog niet precies wat ik wilde. Ik zag toen een vacature van de Kune Campus, deze sprak mij erg aan en heb ik gesolliciteerd. Vlak daarna werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor een project, dit was een erg prettig gesprek en ik mocht meteen starten! Sinds november 2019 werk ik bij SMQ aan een GBO project voor de gemeente. Tijdens dit project werd mij de traineeship van de Kune Campus aangeboden. In deze traineeship word ik intensief begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling, krijg ik doorgroeimogelijkheden en bouw ik een groot netwerk op. Dit spreekt mij erg aan en sluit volledig aan bij mijn ambities.

Hoe ervaar je de campus tot nu toe?

De campus ervaar ik tot nu toe als erg leuk en leerzaam. We hebben een hele leuke groep met trainees en worden erg goed gecoacht. Iedereen is betrokken en we leren van elkaar. De verschillende trainingen op professioneel en persoonlijk vlak zijn erg prettig. Ondanks de huidige situatie rondom COVID-19 gaat de traineeship zoveel mogelijk door op een veilige manier. Hier wordt goed mee omgegaan. De traineeship van de Kune Campus is echt een aanrader!

Wat vind je van de coaching tijdens het traject?

Ik vind dat we goed begeleid worden. Er wordt maandelijks een gesprek ingepland, daarin kan je aangeven wat je graag specifiek zou willen leren en waarin je je verder wilt ontwikkelen. Je kan met alle vragen die je hebt terecht bij je coaches. De begeleiding die we krijgen ervaar ik als zeer prettig en fijn.

Met welke opdrachten ben je momenteel bezig en wat vind je van deze opdracht?

Momenteel ben ik werkzaam voor het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente en werk ik aan een GBO project. Dit is een project om woningen over te zetten van inhoud naar gebruikersoppervlakte, namelijk de manier van taxeren van woningen en niet woningen wordt in 2022 hierop gebaseerd. Ik vind dit een leerzaam en een leuke opdracht. Ik heb in mijn huidige functie veel geleerd over GBO en werken voor het GBT. Wanneer dit project is voltooid, kijk ik erg uit naar een nieuwe leerzame uitdaging.

Wanneer is voor jou de Kune Campus geslaagd?

Voor mij is de Kune Campus geslaagd als ik ervaringen heb opgedaan op verschillende werkgebieden, als ik op professioneel en persoonlijk vlak gegroeid ben en een richting kan kiezen die het beste bij mij past.

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven