Interview met Jari Giebels – medewerker Kune Campus

Afgelopen jaar heeft Jari alvast een pilot gedraaid voor ons nieuwe ICT Traineeship. Tijdens zijn traineeship heeft hij de uitdaging gevonden die hij zocht en is hij bij de A2 Samenwerking aan de slag gegaan als functioneel beheerder. Wat hij hiervan vindt lees je hieronder!

Kun je jezelf in het kort voorstellen en vertellen waarom je voor de Kune Campus hebt gekozen?

Mijn naam is Jari Giebels, ik ben 24 jaar en kom uit Helmond. Voordat ik bij de Kune Campus begon was ik 3 jaar werkzaam bij de gemeente Gemert-Bakel als all-round DIV-medewerker. Hierbij maakte ik kennis met het digitaal zaakgericht werken en wat hier allemaal bij komt kijken. Binnen die drie jaar heb ik veel geleerd maar ik wist al snel dat dit niet uitdagend genoeg voor mij was.  Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarbij mijn vergaarde kennis  van pas zal komen. Hierop solliciteerde ik op een traineeship voor een functioneel beheerder bij de A2 Samenwerking. Dit was ook het moment dat ik voor het eerst van de Kune Campus hoorde.

Hoe ervaar je de campus tot nu toe?

De campus begon met  twee weken introductie, trainingen en elkaar leren kennen. We waren met een grote groep jonge mensen die allemaal begonnen aan een nieuwe uitdaging. Helaas eindigde de tweede week met de eerste lockdown en was dit ook meteen de laatste keer dat we als groep samen waren. In augustus zijn de trainingen in beperkte groepen opnieuw opgestart, en nu dat we in tweede golf zitten zijn we overgeschakeld naar digitaal samenkomen. Ik ben eigenlijk het buitenbeentje van de groep aangezien ik als enige een traineeship volg voor functioneel beheerder, maar de trainingen worden hierop aangepast dus merk ik er verder weinig van.

Wat vind je van de coaching tijdens het traject?

Er word goed rekening gehouden met wat je wensen zijn en ook tijdens de hele epidemie worden aanpassingen in de planning snel gemaakt. Omdat ik een andere opdracht heb dan de rest van de campus heb ik ook een andere coach. Hier heb ik iedere week een afstemmingsoverleg mee waarbij ik vragen kan stellen en waarbij mijn eventuele wensen worden besproken.

Met welke opdrachten ben je momenteel bezig en wat vind je van deze opdracht?

Zoals je eerder al gelezen hebt ben ik op dit moment bij de A2 Samenwerking aan de gang als functioneel beheerder. Deze opdracht is precies naar wat ik op zoek was omdat ik hier veel nieuwe dingen kan leren maar waar ook mijn bestaande kennis van pas komt.

Wanneer is voor jou de Kune Campus geslaagd?

Voor mij is de Kune Campus al geslaagd omdat ik, een paar maanden eerder dan gepland, een baan aangeboden heb gekregen bij mijn huidige opdrachtgever.

 

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven