Kune Campus 2021

Goed nieuws, het is weer zover! Er gaat een nieuwe ronde van de Kune Campus van start. Natuurlijk vindt het WOZ/BAG traineeship plaats maar deze wordt aangevuld met; het ICT traineeship!

 

Nieuwe richting

De ICT richting zal voor 80% bestaan uit ICT onderwerpen. De overige 20% bestaat uit trainingen over de WOZ en de BAG, zodat er ook op dit vlak een basiskennis ontstaat bij de trainees. Tijdens de ICT trainingen zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen; Zaakgericht werken, digitale dienstverlening, business IT en big data. Uiteindelijk zullen de ICT trainees kunnen worden ingezet als applicatie-, functioneel- en systeembeheerders.

Traject

De trainee heeft een HBO of WO opleiding afgerond. Bij de Kune Campus zullen zij eerst een uitgebreid selectietraject doorlopen. Bij dit selectietraject wordt er gekeken naar beschikbare kennis, vooropleidingen en persoonlijke- en sociale vaardigheden. Bij een wederzijdse match, wordt het ontwikkeltraject gestart. Dit traject bestaat uit een combinatie van 3 delen; 1) cursussen, 2) trainingen, en 3) leren in de praktijk. De trainees worden breed opgeleid binnen het vakgebied, zodat zij op verschillende plekken binnen overheidsorganisaties kunnen worden ingezet. Uiteraard zijn specialisaties later in het traineeship mogelijk; hierdoor kan je de trainee nog beter inzetten voor problemen die op dat moment binnen de organisatie spelen.

Meerwaarde voor jouw organisatie

De Kune Campus helpt je bij het aantrekken en opleiden van (net) afgestudeerden.

  • De trainee krijgt de opleiding/cursus/training vanuit de Kune Campus aangeboden en zorgen daarbij voor een professional met zowel degelijke basiskennis als gespecialiseerde kennis.
  • De coaches vanuit onze labels staan klaar voor de trainee, zowel voor vakinhoudelijke kennis als voor algemene ontwikkeling;
  • De trainees krijgen specialistische training op gebied van IT. Daarnaast volgen zij trainingen om ook de soft skills te ontwikkelen;
  • Je haalt een gemotiveerde starter in huis die met een frisse, vernieuwende blik naar uw processen binnen de organisatie kijkt. Bovendien zijn zij goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in het IT vakgebied;
  • Je ontzorgt met een trainee de druk op ambtenaren die de afgelopen jaren alleen maar hoger is geworden;
  • Starters brengen nieuwste/laatste kennis over technologie en digitalisering die gemeenten kunnen helpen bij het halen van doelen als de digitale agenda.

Door onze jarenlange en brede ervaring in het overheidsdomein weten wij als geen ander wat er speelt in jouw branche. Nu starten en voorbereid zijn op ontwikkelingen, wij investeren graag samen met jou in de toekomst van gemotiveerd talent.

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven