Kune Campus gaat veranderen

In het voorjaar van 2021 stopt Kune Campus, althans onze huidige uitstraling, website en social media. Het SMQ team en platform blijft bestaan, maar dan onder de vlag van xxllnc.

Kune Campus in het nieuwe xxllnc

Sinds de overname van Main Capital begin 2020 hebben wij niet stilgezeten. Samen met Zaaksysteem.nl is er non-stop gewerkt aan de inhoudelijke en strategische invulling van de samenwerking. Zo is onze missie om nr. 1 GovTech te worden binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt. Dit gaan wij voor elkaar krijgen door een ecosysteem te ontwikkelen waarin alle xxllnc apps en ondersteuning vloeiend gaan samenwerken.

brand.exxellence.nl

Op 1 januari 2021 hebben wij de start van de samenwerking gevierd door brand.exxellence.nl te lanceren. Een preview van het nieuwe merk en de veranderingen.

Wij doen dit natuurlijk niet alleen, ook alle nieuwe add-ons veranderen mee: Exxellence, SMQ, Zaaksysteem.nl, T&T, 4Value en Tercera hebben op hun beurt soortgelijke trajecten in gang gezet. Dit gaat ervoor zorgen dat wij binnenkort één grote organisatie zijn, niet alleen op papier maar ook in uitstraling.

Wat kun je van ons verwachten

Het is een hele klus om Kune Campus te transformeren naar een het nieuwe xxllnc. In het voorjaar van 2021 verwachten wij dat alle add-ons) volledig onderdeel zijn van xxllnc*. We hebben dan in ieder geval de volgende zaken geregeld:

  • Social media kanalen omgezet naar /@xxllnc
  • E-mails beantwoord met een nieuw e-mailadres inclusief nieuwe e-mailhandtekening (en geen zorgen, ook @exxellence.nl of @smq.nl mails blijven wij gewoon ontvangen)
  • Offertes, facturen en andere officiële documenten omgezet naar xxllnc branding

Alle veranderingen en aanpassingen gaan automatisch. Uiteraard delen wij relevante voortgang-updates via onze huidige social kanalen zoals Facebook en Linkedin.

Alsnog verwachten wij in het voorjaar van 2021 deze transitie te hebben afgerond.

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven