Over Kune Campus

KUNE CAMPUS IS ONDERDEEL VAN EXXELLENCE GROEP

Home » Over Kune Campus

Kune Campus biedt traineeships aan bij gemeenten

De Kune Campus is een initiatief van Exxellence Groep. Wij bieden starters een eenjarig traineeship aan, waarbij zij 3 tot 6 maanden aan een gemeente verbonden zijn om mee te werken gedurende 4 á 5 dagen in de week. Trainees krijgen één dag in de twee weken een opleiding, cursus of training bij de Kune Campus waarin zij samen met andere starters aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. Coaches vanuit onze labels SMQ en Exxellence helpen hen om zich op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.

“Starters krijgen één dag in de twee weken  een opleiding, cursus of training bij de Kune Campus waarin zij samen met andere starters aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.”

Harco Wesselink

Directeur, Exxellence Groep.

Exxellence Groep

Exxellence Groep heeft een duidelijke focus op gemeenten en andere semi-publieke instanties. Met behulp van ons zaaksysteem en selfservice CRM, stellen wij onze klanten in staat om verbindingen te leggen tussen overheden en inwoners, systemen en processen, met de inzet van experts en slimme tools. Naast software oplossingen voeren wij projecten uit op het gebied van WOZ, BAG en BRP door middel van consultancy, detachering en proces outsourcing. Het producten- en dienstenaanbod van de Exxellence Groep ondersteunt overheden optimaal in de DSO transitie.

Wij blijven continu inspelen op marktontwikkelingen en ontwikkelingen in wet- en regelgeving om onze klanten optimaal te kunnen bedienen met gebruiksvriendelijke software oplossingen en kwalitatieve advisering en detachering.

Exxellence

Exxellence is meer dan alleen een softwareleverancier. We trekken samen op om de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven te optimaliseren. Exxellence is een Software Service Organisatie: naast leverancier zijn wij implementatiepartner, adviseur en dienstverlener. We kijken verder dan ons eigen product. Het gaat ook om vereenvoudigen van processen en het werken van communicatie naar interactie. We weten dat we met onze software uw organisatie beter bereikbaar maken en u daarmee plaats-, tijd- en mediumonafhankelijk kunnen laten werken.

SMQ

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met een vast team en een flexibele schil van experts. Een aantal vakgebieden waarin we op interim- en/of projectbasis kunnen ondersteunen: WOZ & Belastingen, BAG en Burgerzaken/BRP.

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven