Over Kune Campus

KUNE CAMPUS IS ONDERDEEL VAN KUNE GROUP

Home » Over Kune Campus

Kune Campus biedt traineeships aan bij gemeenten

De Kune Campus is een initiatief van de Exxellence Groep. Wij bieden young professionals een eenjarig traineeship aan, waarbij zij 3 tot 6 maanden aan een gemeente verbonden zijn om mee te werken gedurende 4 á 5 dagen in de week. Trainees krijgen één dag in de twee weken een opleiding, cursus of training bij de Kune Campus waarin zij samen met andere young professionals aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. Coaches vanuit onze labels SMQ en Exxellence  helpen hen om zich op persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.

“Young professionals krijgen één dag in de twee weken  een opleiding, cursus of training bij de Kune Campus waarin zij samen met andere young professionals aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.”

Harco Wesselink

Directeur, Exxellence Groep.

Over Kune Group

Met de bedrijven eLABBS, Exxellence, SMQ en VeloA helpen wij overheden bij het klantgericht, eenvoudig, begrijpelijk en transparant maken van informatiestromen.

Exxellence, SMQ en VeloA werken in een netwerk van organisaties, elk met een eigen expertise. Als onderdeel van Kune Group hebben we dezelfde stip aan de horizon: elke (semi)overheid zo klantgericht, veilig en verbonden mogelijk maken. Volgens ons ligt de sleutel bij de medewerkers van uw organisatie. Daarom ondersteunen wij u vanuit verschillende invalshoeken in uw organisatie met bijvoorbeeld software, detachering én trainingen. Samen werken we aan organisaties waarbinnen mensen en systemen snel schakelen, zodat organisaties zo efficiënt mogelijk zijn.

Exxellence

Exxellence is meer dan alleen een softwareleverancier. We trekken samen op om de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven te optimaliseren. Exxellence is een Software Service Organisatie: naast leverancier zijn wij implementatiepartner, adviseur en dienstverlener. We kijken verder dan ons eigen product. Het gaat ook om vereenvoudigen van processen en het werken van communicatie naar interactie. We weten dat we met onze software uw organisatie beter bereikbaar maken en u daarmee plaats-, tijd- en mediumonafhankelijk kunnen laten werken.

SMQ

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met een vast team en een flexibele schil van experts. Een aantal vakgebieden waarin we op interim- en/of projectbasis kunnen ondersteunen: WOZ & Belastingen, BAG en Burgerzaken/BRP.

VeloA

VeloA is de wind in de rug voor gemeenten, waterschappen en verbonden partijen. Wij verzorgen advies en procesbegeleiding op het snijvlak van personele, organisatorische, financiële en IT-vraagstukken. Hierdoor krijgen lokale overheden grip. Het doel dat wij nastreven, is een optimale dienstverlening door een efficiënte en effectieve overheidsorganisatie.

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven