Kune Campus levert Trainees voor gemeenten

Neem direct contact op

bind starters aan uw organisatie

Home » Opdrachtgever

Trainee voor de gemeente

Als gemeente wilt u jonge hoogopgeleide professionals binden aan uw organisatie. De vergrijzing zorgt ervoor dat ervaren vakspecialisten op korte termijn uw organisatie zullen verlaten, u wilt die kennis borgen met nieuwe medewerkers die met een frisse, vernieuwende blik naar de processen binnen uw organisatie kijken. Starters brengen bovendien kennis over technologie en digitalisering die gemeenten kunnen helpen bij het halen van doelen als de digitale agenda.

De Kune Campus helpt u bij het aantrekken en opleiden van starters. Het biedt u gelegenheid om in korte tijd een aantal starters te leren kennen die u ondersteunen bij uw werkzaamheden. Het aantrekken, werven en opleiden van starters vraagt immers tijd die u wellicht hard nodig heeft voor uw reguliere werkzaamheden. Door onze jarenlange en brede ervaring in het overheidsdomein weten wij als geen ander wat er speelt in uw branche.

Kennis borgen met nieuwe medewerkers

Allround opgeleide starters

Kennis over technologie en digitalisering

Landelijk netwerk

Focus op uw reguliere werkzaamheden

Intensieve begeleiding door ervaren coaches

TRAINEESHIP BIJ KUNE CAMPUS: DE IDEALE VERVOLGSTAP VOOR STARTERS

“Tijdens de introductieweken krijg je elke dag trainingen en ga je opdrachten uitvoeren. Dit geeft al een idee wat je wel en niet leuk vindt. De trainingen die je elke twee weken krijgt en de ervaring die je opdoet bij de gemeente, geven samen een goed beeld van welke kant je op wil”.

Nick Lamberts

Trainee (2018) en projectmanager

Trainees

De trainees van de Kune Campus doorlopen eerst een uitgebreid selectietraject, voordat ze starten met hun ontwikkeltraject. In het selectietraject wordt gekeken naar de beschikbare kennis, vooropleidingen en persoonlijke/sociale vaardigheden. De trainees worden allround opgeleid, zodat ze op verschillende plekken binnen gemeenten kunnen worden ingezet. Door ons landelijke netwerk hebben wij in alle regio’s de beschikking over trainees.

Vakgebieden

Een starter kiest voor een traineeship om breed opgeleid te worden en veel ervaring op te doen. Wij bieden traineeships aan gericht op:

Digitale dienstverlening
Zaakgericht werken
Overige basisregistraties zoals BAG en BRK
Belastingen
Vastgoed

Gemeenten hebben interessante vraagstukken die starters vanuit nieuwe werkwijzen en technieken op kunnen pakken. We bespreken deze mogelijkheden graag met u.

Begeleiding

De trainees kunnen rekenen op intensieve begeleiding van de coaches van de Kune Campus. Daarnaast zullen zij per opdracht een coach hebben die hen vanuit de gemeente ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden en het leren kennen van de organisatie.

Daarnaast zullen wij u als contactpersoon regelmatig bezoeken om de voortgang en ervaringen te bespreken.

Mogelijkheden bespreken?

Vul onderstaande velden in

Ontvang meer informatie

Ontvang de brochure in uw mailbox

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven