Traineeship bij de gemeente MBO

TRAINEESHIP BIJ DE GEMEENTE, REGIO DIENSTEN EN BELASTINGSAMENWERKINGEN

Home » Traineeship bij de gemeente MBO
Op zoek naar je eerste baan of ben je net begonnen aan je eerste baan? Wij snappen dat je als young professional in korte tijd graag veel wilt leren en veel ervaring op wilt doen. Bovendien weten we dat het soms best lastig kan zijn om na je opleiding te bepalen wat je exact wilt. Met dit traineeship wordt je opgeleid om mee te werken aan één van de grootste verandertrajecten binnen de overheid. Hiermee bieden wij het optimale groeiscenario voor jou!  Je zult intensief worden opgeleid door onze ervaren coaches, bouwt een groot netwerk op en er is veel ruimte voor zelfontplooiing.

Voor wie?

Bij Kune Campus vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde kans verdiend om een goede start in zijn carriére maken. Daarom is een passende MBO-vooropleiding niet perse noodzakelijk. Wij zoeken enthousiaste young professionals die beschikken over de juiste mindset en doorzettingsvermogen.

Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring

Je hebt een MBO achtergrond
(niveau 3 of 4)

Je hebt een positieve en kritische houding
Eventuele reistijd naar een opdrachtgever is voor jou geen probleem
Leergierige en open houding

Je hebt affiniteit met de overheid 

“Werken bij een gemeente is dynamischer dan vaak wordt gedacht. Bovendien is er veel ruimte voor zelfontplooiing.” Heleen Woertman

Manager Detachering, Exxellence Group

Over het traineeship

Met het Kune Campus traineeship voor MBO (niveau 3 of 4) leiden wij jou op om met ons te werken aan één van de grootste verandertrajecten binnen de overheid, namelijk de wijze waarop de waarde van woningen en bedrijven wordt bepaald. Elke twee weken zul je één dag in de week worden opgeleid bij de Kune Campus om alle ins- en outs te leren en mee te werken aan deze enorme opgave.

Tijdens het één jaar durende traineeship leren wij jou eerst de kneepjes van het vak. Je gaat met onze professionals aan het werk bij klanten om praktijkervaring op te doen. Ondertussen leiden wij jou op in andere onderdelen van onze dienstverlening (o.a. taxeren, projectmedewerker ed.). Ook vinden wij het belangrijk dat jouw persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld en hier besteden wij dan ook zorgvuldig aandacht aan. Denk hierbij aan computer- en softwaretrainingen, telefoontrainingen en samenwerken binnen teams. Elke vrijdag spelen we fanatiek een potje tafelvoetbal en heel soms werken we door met een pizza in de hand wanneer dat nodig is.

Deze young professionals volgen nu een traineeship bij de Kune Campus. Hun ervaringen lees je hier.

TRAINEESHIP BIJ KUNE CAMPUS: DE IDEALE VERVOLGSTAP VOOR YOUNG PROFESSIONALS

Wat kun je verwachten?

In het traineeship word je breed opgeleid zodat je over een goede basis beschikt en veel verschillende aspecten van het werk leert kennen. Basisregistraties, belasting, processen, digitale dienstverlening of vastgoed; wij bepalen samen met jou de grootste kansen om te excelleren bij de gemeente.

Je start met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar op basis van 40 uur.
Je krijgt passend vervoer tot je beschikking met daarbij horende onkostenvergoeding
Je krijgt een coach die je begeleidt in alle aspecten van je traineeship
Je krijgt de kans om een groot netwerk op te bouwen
Je krijgt een simkaart met abonnement. Zo kun je gebruik blijven maken van je eigen smartphone
Je neemt deel aan bedrijfspensioenregeling bij Zwitserleven
26 vakantiedagen
Een uitstekend passend salaris

Doorgroei mogelijkheden

Is je traineeship bijna afgelopen? Dan gaan we graag in gesprek over een mogelijk vervolg bij één van onze labels (SMQ, Exxellence en VeloA) of een carrière bij één van onze opdrachtgevers. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je door te ontwikkelen! Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terecht komt die het beste past bij jouw interesses en kwaliteiten.

Word jij onze nieuwe trainee?

De aanmeldperiode voor de start van de komende campus is helaas verlopen. Hou de site en onze social media kanalen in de gaten voor updates over de Kune Campus.

Wil je op de hoogte blijven van de sollicitatieprocedures en het traineeship? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Heb je in de tussentijd vragen over het traineeship? Neem contact met ons op via dit formulier of bel  074 – 71 10 268.

Meld je direct aan als MBO trainee

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven