Traineeships 2021

Yes! In 2021 gaan we weer starten met een nieuw campusjaar! De Kune Campus heeft uiteraard weer het vertrouwde WOZ/BAG traineeship, daarnaast starten we dit jaar voor het eerst met de ICT Campus. In dit artikel lees je hier meer over.

Nieuwe richting

De ICT richting zal voor 80% bestaan uit ICT onderwerpen. De overige 20% bestaat uit trainingen over de WOZ en de BAG, zodat er ook op dit vlak een basiskennis ontstaat bij de trainees. Tijdens de ICT trainingen zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen; Zaakgericht werken, digitale dienstverlening, business IT en big data. Uiteindelijk zal je als ICT trainee aan de slag kunnen als applicatie-, functioneel- en systeembeheerders.

Traject

Voordat je begint bij de Kune Campus heb je een HBO of WO opleiding afgerond. Bij de Kune Campus zal je eerst een uitgebreid selectietraject doorlopen. Bij dit selectietraject wordt er gekeken naar persoonlijke- en sociale vaardigheden, beschikbare kennis en vooropleidingen. Als er een match is, ga jij starten als trainee in de Kune Campus!

Als trainee wordt je breed opgeleid binnen het vakgebied, zodat je op verschillende plekken binnen overheidsorganisaties kan worden ingezet. Eventueel kan je je later in het traineeship specialiseren; hierdoor kan je nog beter in gezet worden voor problemen die op dat moment binnen de organisatie spelen.

Waarom een traineeship?

Als starter wil je veel leren en werkervaring opdoen. In dit traineeship combineer je deze twee punten. Je gaat een jaar aan de slag bij overheidsinstanties en daarnaast krijg je een keer per twee weken een training of cursus. In deze trainingen leer je over je vakgebied en gaan we daarnaast aan de slag met jouw algemene ontwikkeling. Denk hierbij aan communicatietraining en presenteerles. Zo ontwikkel je je vakspecialistische kennis en je soft skills!

 

 

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven