“We worden betrokken alsof we hier al jaren werken.”

Een training bestuur & organisatie, een kennismakingsspel, een casus WOZ, training zaakgericht werken en een escape room als teambuildingsactiviteit. Een korte samenvatting van de eerste weken van de tien trainees die gestart zijn met het traineeship.

Terugblik
Stefan van de Graaf, één van de trainees, blikt terug op de eerste weken. “Het was erg interessant, ik heb veel nieuwe dingen geleerd. De coaches en trainers vanuit de verschillende labels van de Kune Group zijn erg betrokken.”

Nick Lamberts kijkt als trainee met een goed gevoel terug: “Er was vanaf het begin een informele sfeer en we worden betrokken alsof we hier al jaren werken. De training ZaakType Catalogus was veel, de informatie bleef niet allemaal hangen. Gelukkig staan de trainers open voor feedback. Ze zijn bovendien zeer enthousiast, dat werkt aanstekelijk.”

Werkveld
De trainees kregen twee weken lang in Hengelo verschillende trainingen om hen voor te bereiden op het traineeship bij de gemeente. Daarin hebben zij de basis gelegd voor functies als beleidsmedewerker, medewerker vastgoed en BAG-medewerker. Daarnaast zijn juridische vraagstukken en het afhandelen van bezwaren voorkomende werkzaamheden voor onze trainees.

Trainer
Als trainer is Marten ten Kleij (consultant VeloA) betrokken bij de Kune Campus. “Het is een leergierige groep die graag wil en doorpakt. We zetten in op interactieve trainingen. Zo hebben we bij de training zaakgericht werken de situatie voor én na de invoering van zaakgericht werken nagebootst. De trainees hebben ervaren wat de voordelen van zaakgericht werken is.”

Altijd op de hoogte blijven

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw traineeship start?
Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven